Home
Aandacht voor Verlies
Onderwerp: Aandacht voor Verlies
Verzenddatum: 2017-11-13 10:37:02
Mail nr #: 49
Inhoud:
Nieuwsbrief niet goed leesbaar of liever openen in webbrowser
banner_nieuwsbrief3
 


datum: 13 november 2017

Hallo [FIRSTNAME],

SbV AmsterdamAfgelopen zaterdag en de week daarvoor gaf ik samen met Hanneke Oey de dag Stilstaan bij Verlies, bewegen naar nieuw perspectief. Misschien heb je de aankondiging via de nieuwsbrief wel gelezen.
Het waren mooie en waardevolle dagen, waarin we opnieuw hebben gezien hoe belangrijk het is om aandacht te geven aan je ervaringen rond een verlies en te zien en erkennen welke impact het heeft op je leven. En ook hoe moeilijk dit vaak is in de volheid en vaart van je dagelijks leven.

Wat wij onder andere terughoorden van deelnemers was: 'ik verman mezelf en ga over tot de orde van de dag, maar ik voel me leeg van binnen en heb nergens zin in', of 'ik vind het zo moeilijk om de pijn te voelen en ben zo bang anderen ermee te belasten dat ik het maar een beetje wegstop.' Ook herkenden diverse deelenemers  dat mensen uit hun omgeving vinden dat het tijd is om het verlies achter te laten en weer positief naar de toekomst te kijken. 'Maar hoe kan ik dit verlies achter me laten, het is en blijft een deel van mij en van mijn leven', zei een van hen.

We ervaren elke keer weer hoe goed het doet om met aandacht stil te staan bij het verlies, het te delen met anderen die begrijpen waar het over gaat, om uitdrukking te geven aan wat je voelt. Dit bevrijdt, het troost en heelt, het geeft vertrouwen, het zet dingen in een nieuw daglicht

Er zijn onnoemelijk veel vormen van verlies, en stil staan bij een verlies, welk verlies dan ook, leert je ook om te gaan met vergankelijkheid, met het aanvaarden dat alles in het leven van voorbijgaande aard is. 

Niet voor iedereen is een dag in een grote groep de beste manierverderlicht om zich te openen in een verlieservaring, en is een kleine groep die wat vaker bij elkaar komt een betere vorm.
Woensdagavond 22 november start een groep van maximaal 6 deelenemers. We komen 5 keer bij bij elkaar. 

Zo kun je in de intimiteit en continuïteit van de groep jouw verlies onderzoeken, delen en helen, en mogelijk voorbij je horizon weer nieuw perspectief ontdekken. 

Praktisch:

Aandacht voor verlies
De groep staat open voor elke vorm van verlies, en het is niet belangrijk of het om een recent verlies gaat of dat het van lang(er) geleden is.  

wanneer: 5 keer op woensdagavond
22 november, 6 en 20 december, 10 en 17 januari.
tijden: van 19.30u - 22.00u
kosten: € 125,-
locatie: Bouwstraat 45L - Utrecht
klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden
Als je wilt meedoen, meld je dan bij voorkeur deze week nog aan.

Een warme groet,

Anna Drenth

  

  

- keurcode "#970C09" = donker rood

en lle tekst is rood :-)

 

 

Jouw gegevens:

 


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bart


Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook