Home
let miracles find you
Onderwerp: let miracles find you
Verzenddatum: 2017-05-26 08:05:48
Mail nr #: 46
Inhoud:
Nieuwsbrief niet goed leesbaar of liever openen in webbrowser
banner_nieuwsbrief3


datum:25 mei 2017

Hallo [FIRSTNAME],

De afgelopen dagen had ik het nogal druk met het verzinnen van een thema voor deze nieuwsbrief. Zonder succes, het bleef maar malen. Dat moeten verzinnen gebeurt als ik me niet zo bezield voel. Dan verplaatst de aandacht zich naar mijn hoofd, waar helaas geen inspiratie te vinden is. Dat weet ik en toch kreeg ik het maar moeilijk stil. Ondertussen nam de druk van binnen toe - ik liep tegen mijn eigen deadline aan ...

miracle 1Maar vanochtend kwam er zomaar een herinnering  in me boven:
Iemand vertelde vorige week dat ze voor haar nieuwe website veel meer had geschreven dan er uiteindelijk in kwam te staan. Maar wat de website niet haalde was wel prachtig materiaal voor haar blogs. Die opmerking had ik blijkbaar opgeslagen voor dit moment, en ik dook meteen mijn eigen archieven in en vond het stukje dat je nu op het punt staat te gaan lezen. Al helemaal af. Wonderbaarlijk!

Mag deze nieuwsbrief ook voor jou, lieve lezer, de opmaat zijn naar het wonder dat naar jou op zoek is!

Een tijdje geleden  trok ik een kaart* en er stond op:
Let miracles find you,
You are all.ways on your way to a miracle

Ik werd heel vrolijk van deze kaart!
Ja, als ik verbonden ben met mijn ziel is het leven een aaneenschakeling van wonderbaarlijke momenten. Natuurlijk niet omdat er dan meer wonderen gebeuren, maar omdat de ziel altijd in een staat van verwondering verkeert. Zomaar vanzelf.

Het eerstvolgende wonder had mij korte tijd later al gevonden.
Dat vraagt even om een inleiding, anders kan het kwartje niet vallen.

Ik had het met iemand over mijn werk, en mijn worsteling met te weinig inkomsten (een favoriet thema van mij). Die persoon (een professional op het gebied van je onderneming laten groeien) was zeer betrokken en vroeg door over mijn aanbod en mijn manier van acquisitie voeren. Een van zijn conclusies was dat ik teveel verschillende dingen doe waardoor homogeniteit ontbreekt. Met andere woorden – ik ben te versnipperd bezig.
Ik ben best gevoelig voor wat autoriteiten zeggen, dus sinds dit gesprek vroeg ik mij regelmatig af of ik niet meer mensen naar mij toe zal trekken als ik me gewoon richt op één kant van mijn zaak. Bijvoorbeeld alleen het werken met de Latifa of het lesgeven in intuïtieve trainingen en opleidingen, of verlies en rouw, de groepen laten vallen en alleen nog individueel, of juist andersom? Zal dat mijn leven niet veel gemakkelijker maken? Ik brak er een beetje mijn hoofd over.

Goed, die zaterdag bladerde ik wat in de krant, en mijn oog viel opmiracles 2 de kop ‘Wees niks, dan kun je alles zijn’**. Een mooie kop vond ik, en ik las verder: ‘Het mooie van niks zijn is dat je alles kunt zijn. Wie zich kadert in comfort of beroep, beperkt zichzelf.’ En zie, ik kreeg volkomen onverwacht een antwoord. Er viel een lastje van mijn schouder op dat ogenblik. 
Want alles wat ik doe in mijn werk komt ergens in mijn kern samen. Wie ik ten diepste ben is onvervreemdbaar en kan zich tegelijkertijd uitdrukken in talloze vormen. En ik ben iemand van de vele vormen, net als de vluchteling uit het interview. Maar in die vele vormen van werken ben ik zeer homogeen. Want in alles wat ik doe herken ik mijzelf, en ben ik zichtbaar.
Deze professional nam de vormwereld als uitgangspunt. Maar de vormwereld volgt de spirit en niet andersom. Tenminste dat is mijn ervaring. Dat was ik in mijn autoriteitsgevoeligheid even uit het oog verloren.

‘Leef met de vraag’, zegt Rilke. ‘En de antwoorden vallen je toe.’ Dat is wonderbaarlijk, Toch?!

* Het kaartendeck heet Juicy Living Cards en is van Sark

**Ben je benieuwd naar het krantenartikel dat ik las? klik hier

Wat er te gebeuren staat de komende tijd en in het najaar:

Stilstaan bij Verlies
bewegen naar nieuw perspectief

Een dag voor ieder die een verlies heeft ervaren en hier aandacht aan wil geven.

herfst3 juni stond deze dag gepland in Almere. Om diverse redenen blijkt dit niet het goede moment. We hebben de dag daarom verschoven naar zaterdag 11 november in Amsterdam. 
klik hier voor meer informatie en aanmelden in Amsterdam
Zaterdag 5 november vindt deze dag plaats in Borne
klik hier voor meer informatie en aanmelden in Borne

De Latifa, een kennismaking

derwishenWat is dat nou eigenlijk,de Latifa? Deze vraag wordt regelmatig aan mij gesteld. Voor alle nieuwsgierigen is er de mogelijkheid om kennis te maken met deze mooie meditatie en bewustzijnsweg op:
Zaterdag 17 juni van 10.30u - 13.00u. in de Bouwstraat in Utrecht.
klik hier voor meer informatie en aanmelden


Latifa inspiratiegroep

zeven woensdagavonden in Bennekom
om de week vanaf 20 september
klik hier voor meer informatie over de Vrijzinnigen Bennekom.
Aanmelden kan vanaf juli via de website van VB.

latifaDit keer op uitnodiging van de Vrijzinnigen Bennekom, een spirituele ontmoetingsplek met een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Elke bijeenkomst beoefenen we de meditatie zelf waarna we naar ons leven kijken door de zachte en heldere ogen van de kwaliteit die centraal staat die ochtend (en maand). 


Van Binnenuit Bewogen

acht zaterdagen in Utrecht
maandelijks vanaf 30 september
klik hier voor meer informatie en aanmelden

nautilus 3Een inspirerende en verdiepende cursus die de weg van de Latifa volgt.
Je kunt dit traject zien als een liefdevolle en inspirerende ontdekkingsreis naar innerlijke wijsheid. De reis begint bij inspiratie die wordt vertaald in een persoonlijk leerthema. Gaandeweg beweeg je naar realisatie: de eigen wijze waarop jij dit leerpunt in je leven vorm kunt geven. Elke maand staat een van de kwaliteiten uit de Latifa centraal.

Ook dit najaar ben ik weer te gast bij Centrum Omzin in Borne voor de weekenden

Vrouw Zijn

6, 7 en 8 oktober & 17, 18 en 19 november 2017
klik hier voor meer informatie en aanmelden

voetenTwee weekenden voor en met vrouwen waarin we de bron van onze (scheppende) energie onderzoeken en tot leven brengen.
Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn en welke verbinding heb je met jezelf, je lichaam, je eigenheid en met andere vrouwen?
Het waarderen en vieren van ons vrouw zijn loopt als een rode draad door de weekenden heen.
Voor vrouwen die niet op rijafstand wonen van Borne en toch graag mee willen doen zijn er in en om het dorp verschillende leuke B&B’s.

Ik hoop je weer te ontmoeten 

Hartegroet,

Anna Drenth


 

 
 

 

 

  

- keurcode "#970C09" = donker rood

en lle tekst is rood :-)

 

 

Jouw gegevens:


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bart


Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook