Home
stilstaan bij verlies
Onderwerp: stilstaan bij verlies
Verzenddatum: 2016-10-10 13:16:31
Mail nr #: 40
Inhoud:
Nieuwsbrief niet goed leesbaar of liever openen in webbrowser
banner_nieuwsbrief3


datum: 10 oktober 2016

Hallo [FIRSTNAME],

Voor de tweede keer zijn Hanneke Oey en ik door onze vrienden van Centrum Omzin in Borne uitgenodigd om de dag 'Stilstaan bij Verlies, bewegend voorbij de horizon' te komen geven.
De dag vindt plaats op zaterdag 5 november, en om het ook toegankelijk te laten zijn voor mensen die wat verder weg wonen beginnen we wat later in de ochtend en eindigen we op tijd.

Stilstaan bij Verlies is een dag om, welke vorm van verlies dan ook aandacht te geven. Of het nu gaat om gezondheid, een dierbaar iemand, een vriendschap, werk, woning, levensverwachting of een dier - tijdens de dag wordt je uitgenodigd contact te maken met, en uitdrukking te geven aan je ervaringen rond jouw verlies.
Een van de deelnemers van vorig jaar beschrijft zijn ervaring:

IMG-20151104-WA0003Vorig jaar heb ik deelgenomen aan de themadag Stilstaan bij Verlies, bewegend voorbij de horizon. Na ruim 35 jaar had ik mijn vaste (parttime)baan opgezegd om me helemaal aan het werk binnen centrum OmZin te wijden. Een besluit dat ik helemaal van binnen had genomen. Tijdens de dag drong, door de manier van werken, tot me door dat mijn besluit betekende dat het nooit meer zou worden zoals het was. Door dit besef realiseerde ik me waarom het traject naar het besluit toe heftig en langdurend was geweest……….loslaten is een kunst. De pijn van het loslaten was voelbaar. Ik stond stil bij de pijn en de dag bood me aan er mee te zijn en ermee te bewegen als ik dat wilde. Het geheel werd milder, er ontstond ruimte om het nieuwe volledig aan te kijken.
De weken erna kwam het afscheidsfeest dichterbij. Wat heb ik intens aanwezig kunnen zijn op die dag. Dankzij Stilstaan bij Verlies, bewegend voorbij de horizon was ik bewust in het moment en kon ik in het nieuwe stappen.

Dagblad Tubantia heeft een verslag van deze dag gepubliceerd en het staat me nog duidelijk voor ogen hoezeer de journaliste onder de indruk was van de aandacht, de openheid en de kwaliteit van het delen. Deelnemers die elkaar niet kenden en die met elkaar aandacht besteedden aan eenzelfde thema, ook al waren de individuele situaties heel verschillend.

Heb jij ook een verlies meegemaakt waar je op een liefdevolle manier meer aandacht aan wil geven, wees welkom!

praktische informatie:
datum: zaterdag 5 november 2016
tijden: 10.30u - 16.30u (welkom vanaf 10.00u)
Plaats: Borne (O)
Kosten: € 75,-

klik hier voor meer informatie
 

 

hartelijke groet,

Anna Drenth 

 

Jouw gegevens:


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bart


Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook