Home
wees trouw aan je droom
Onderwerp: wees trouw aan je droom
Verzenddatum: 2014-03-12 16:06:48
Mail nr #: 22
Inhoud:

banner_nieuwsbrief3


datum:12 maart 2014

Hallo [FIRSTNAME],

Wees trouw aan je droom, wees flexibel in de vorm.
buddhahanden

Ooit, in een onbevangen moment heb ik mij voorgenomen mijn eigen weg te gaan en nooit een dag te werken om het geld. Veel of weinig geld verdienen maakte me niet uit, als ik maar deed wat ik echt wou doen, wat echt bij mij paste.
De eerste stap:

In 1990 werd ik gevraagd om les te geven op het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling.
Ik heb 18 jaar lesgegeven op het centrum, en er is geen moment geweest dat het lesgeven, de contacten met de leerlingen, de ontwikkeling die ik zelf doormaakte of het contact met het team, me zijn gaan vervelen of tegenstaan. Het werk werd nooit een sleur of een kunstje. Ik werd volwassen op het CICO.
Laat gaan, ook als je er van houdt:
Toch ontstond er op gegeven moment een onrust van binnen. Ik kreeg behoefte om onder de moedervleugels vandaan te komen en mijn eigen droom vorm te geven. Die droom was toen niet meer dan het verlangen iets vanuit mijzelf te scheppen en in de wereld te brengen.
Het duurde bijna twee jaar voor ik die knoop kon doorhakken om op mijzelf verder te gaan. Het loslaten was een enorme stap. Maar toen het moment van loslaten zich aandiende aarzelde ik niet.
Begin 2008 stond ik nagenoeg zonder inkomsten en zonder concreet plan ‘op straat’. Maar wel met een besef van ruimte en een heleboel zinvolle bagage.
Durf te dromen:

Mijn droom werd gaandeweg duidelijker – een centrum waar mensen bijeen komen voor innerlijke groei, voor bezinning en bezieling, voor ontmoeting, voor samenwerking. De droom kreeg een naam: ‘Pleisterplaats voor de Ziel’. Die naam is belangrijk, het bevat alles wat mijn droom inhoudt.
Ik zag voor me een gebouw in de natuur of met een mooie tuin, een grote groepsruimte en diverse praktijkruimtes. Ook de mogelijkheid om iets te eten of drinken aan een ruime lees- en ontmoetingstafel.
Ik pakte het voor mijn doen groots aan. We waren al snel met vier mensen, kwamen wekelijks bijeen en gingen op zoek naar een geschikte ruimte.
Gaandeweg bleek echter dat we de neuzen niet dezelfde kant op hadden staan en dat het realiseren van dit centrum voor mij een graadje te groot was. Het groepje viel uiteen. Mijn ego liep een deuk op, en voelde zich mislukt.
De goede maat:
Ik zit voor de deur van mijn werkruimte in de zon en ik kijk uit over de Bikkershof, een ecologische tuin. Ik voel me hier  helemaal thuis, dit is mijn Pleisterplaats van de Ziel. De plek bevat alle elementen die ik in mijn droom voor me zag en zie. Alleen een paar maten kleiner.
Er is een diep besef dat de grootte van een plek er echt niet toe doet. Wel dat ik uitdrukking geef aan wat er in mijn hart leeft, dat ik deze plek beziel en dat ze een uitnodiging is voor ieder die het nodig heeft.
Ik geef dagelijks vorm aan mijn droom, er is altijd weer inspiratie voor nieuwe invulling van mijn werk en verdieping in het bestaande.

Groeien mag:
Ik sluit niet uit dat ik op gegeven moment uit deze ruimte groei. En als dat gebeurt is het tijd om weer los te laten en verder te gaan.
Maar voorlopig koester ik deze plek en ben je hier van harte welkom om jouw ziel te koesteren en te voeden!

Voeding voor de Ziel:

Reis door de Chakra's
een nieuwe cursus die put uit oude kennis
vanaf woensdagavond 9 april
chakras-sing-vedas-academy
Tien avonden waarin je verschillende aspecten van elk chakra in jezelf onderzoekt, en je de kracht en kwetsbaarheid erin gaat ontdekken.
Je leert met een open blik, zachtheid en milde humor naar jezelf en naar jouw leven te kijken en bewust richting te geven aan je energie.

klik hier voor meer informatie en aanmelding


De Latifa
een weg van zingeving

Zeven maandelijkse bijeenkomsten op zondagochtend
vanaf zondagochtend 18 mei

derwishenDe latifa is een eeuwenoude meditatieve oefening die een weg van zingeving aanreikt.
In de Latifa kun je contact maken met wat jou ten diepste beweegt. Het helpt je te herinneren aan wat er werkelijk toe doet. En in dit her-inneren krijgt jouw leven zijn waarde.
Tijdens de bijeenkomsten op zondagochtend gaan we dieper in op de verschillende kwaliteiten van deze weg, waarvan 'Aanvaarden' de eerste is.
klik hier voor meer informatie en aanmelding

Individuele Leerweg
Acht sessies van anderhalf uur

stoneshomerightHeb je behoefte aan persoonlijke ondersteuning en begeleiding dan is de Individuele Leerweg wellicht de goede keus.
De leerweg is een persoonlijk traject dat zich richt op het (her)vinden van inspiratie, en dat je ondersteunt in het bewust worden en benutten van jouw unieke mogelijkheden om je inspiratie tot vorm te geven in je leven.
klik hier voor meer informatie en aanmelding

Vrouw & Passie
Onlangs heb ik mij aangesloten bij deze groep gepassioneerde vrouwen die allen op eigen wijze hun droom en bezieling vorm geven. Neem een kijkje op de site. Je vindt er artikelen, blogs, en een diversiteit aan aanbod in het hele land.
klik hier om naar de site te gaan

Mag ook jouw droom landen in deze wereld!

Anna Drenth 

 
 


 

sluit af met:
- alles binnen dit kader te acceren
- gan naar icon "select text color"
- kies voor "more colors"
- keurcode "#970C09" = donker rood

en lle tekst is rood :-)

 

 

Jouw gegevens:

 


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bart


Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook