Home
elke deur opent op zijn eigen moment
Onderwerp: elke deur opent op zijn eigen moment
Verzenddatum: 2013-01-06 15:06:04
Mail nr #: 13
Inhoud:

 


banner_nieuwsbrief3
 


datum: 6 januari 2013

Hallo [FIRSTNAME],

open-deur

elke deur opent zich op zijn eigen moment

Balsem voor de Ziel
In mijn nieuwsbrief van september kondigde ik het al aan: er komt een Balsem voor de Ziel Blog. Een pleisterplaats voor iedereen die verlangt naar een hartsklank, een lichtpuntje, naar inspiratie.
Een blog die je ook uitnodigt om jouw balsem(s) toe te voegen zodat een rijke schakering gaat ontstaan van alles wat schoonheid en liefde brengt in ons leven.

Met groot plezier kan ik je vertellen dat de blog vanaf nu on line is, en ik hoop dat het een levendige en mooie plek gaat worden. Een ware Pleisterplaats voor de ziel.

queeste grootIk nodig je uit om snel een kijkje te nemen! Natuurlijk staat er nog niet veel op, het moet gaan groeien en daar heeft het jou voor nodig.
Wat is jouw balsem, wat raakt jou in je hart? Dat kan van alles zijn: een muzieknummer, een gedicht, een beeld, een plek in de natuur, een filmpje of foto?

Op de site van de blog is een apart formulier waarin je jouw bijdrage kunt opsturen. Vergezeld van een kort of langer verhaaltje waarom speciaal deze balsem jou raakt.
Want ik geloof er in dat we met elkaar iets van grootse schoonheid kunnen creƫren, en dat we ons eraan kunnen laven op het moment dat we zelf een hart onder de riem of inspiratie nodig hebben.

klik hier om naar de Balsem Blog te gaan.


Bezielde Verhalen
Een ontmoeting vol leven en inspiratie
schrijven
Ik houd ervan om te vertellen, en ik heb een grote liefde voor het verbinden van universele wijsheid met alledaagse ervaringen uit mijn eigen leven en uit dat van anderen. Die twee breng ik samen tijdens inspirerende en interactieve bijeenkomsten.


Zondagochtend 10 februari in Utrecht
Het thema van deze ochtend is: De kunst van aanvaarden


Aanvaarden is het vermogen om JA te zeggen tegen alles wat er is in je leven. Ongeacht wat je ervan vindt, en hoe je het beleeft. Het is de erkenning dat alles is zoals het is. Dat is een hele kunst, want we zijn heel vaak geneigd om met onze realiteit in gevecht te zijn. En dit kost veel energie. Aanvaarden van het leven zoals het is - of dit nu gaat over je binnenwereld of over de wereld om je heen - geeft je de mogelijkheid om je in het moment te verhouden met de gegeven situatie en bewust richting te geven aan wat je werkelijk wilt.

klik hier voor meer informatie en om je voor deze ochtend op te geven.

Dinsdagavond 26 februari in Den Haag
Het thema van deze avond is: De Latifa - een weg van zingeving

De Latifa is een zeer oude meditatieve oefening die zijn oorsprong heeft in het Soefisme, de mystieke stroming binnen de Islam.
Ya Latif is een van de negenennegentig namen voor Allah/God. 'Latif' betekent subtielste of meest verfijnde.
De latifa's zijn zeven verfijnde kwaliteiten die je als het ware onder de eindeloze stroom van gebeurtenissen en ervaringen in je leven kunt leggen. Ze helpen je te herinneren aan wat werkelijk belangrijk is in het leven, en om contact te maken met wat je ten diepste beweegt. In dit her-inneren krijgt jouw leven zijn waarde.

klik hier om je voor deze avond op te geven.


Een warme groet,

Anna Drenth


Jouw gegevens:

 


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bart

 

 


Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook