Home
najaars nieuwsbrief
Onderwerp: najaars nieuwsbrief
Verzenddatum: 2011-08-17 14:18:48
Mail nr #: 5
Inhoud:

banner_nieuwsbrief3


datum:17 augustus 2011

Ga direct naar najaars aanbod

Hallo [FIRSTNAME],

Zaai een zaadje en de aarde geeft je een bloem

hibiscus

Dit zijn woorden van Kahlil Gibran, en ze staan op een wanddoek dat in onze woonkamer hangt. Dat zaadjes bloemen worden vind ik een wonder. Letterlijk en figuurlijk!
Dit voorjaar heb ik veel nieuwe plantjes gezaaid in mijn tuin, en nu staan de meeste in overvloedige bloei. Elke dag heb ik ernaar gekeken en ze toegesproken, ze water gegeven of opgebonden, ze bemest… Elke dag geniet ik ervan.
Het zaaien van zaadjes in symbolische zin is diep in mijn wezen verankerd. Het gaat vanzelf. In veel gevallen heb ik het niet eens in de gaten.
Maar niet altijd komt er een bloem uit te voorschijn. Soms belanden de zaadjes in onvruchtbare aarde, of is het de verkeerde tijd om te zaaien. Soms geef ik er niet de goede zorg aan. Ik kan lang niet altijd precies pijlen waarom iets wel of niet aanslaat, maar wat er ook gebeurt met de zaadjes, ik blijf zaaien.

Een zaadje is de wil om te worden.
Er is van alles te zaaien: een nieuw idee, een project, een leervraag, een verlangen, liefde... Je kan het zo gek niet verzinnen of je kunt het zaaien. Ook negativiteit en destructiviteit overigens. Het maakt een zaadje niet uit wat er uit voortkomt, die wordt wat erin zit. Zaaien heeft daarom ons bewustzijn nodig. En vervolgens vraagt het om liefdevolle zorg, tijd en ruimte om de de kans te krijgen tot bloei te komen.
Laten groeien vraagt om loslaten van je idee hoe de dingen moeten gaan of zijn, en kunnen meebewegen ook als het ontluikende plantje niet zo groeit of bloeit als je in gedachten had.
Tijd geven vraagt van je om je te richten op de eigenheid van het zaadje en niet op je eigen doelmatigheid en planningen. Soms hebben we eindeloos veel geduld en vertrouwen nodig voor iets werkelijk tot bloei komt. En dan, als de bloem uiteindelijk bloeit is het mijn stellige overtuiging dat ze gedeeld wil worden met iemand of met velen.

Met plezier deel ik met jullie de zaadjes die ik heb geplant voor dit najaar.

maangodin_2Cursus Droomcirkels
Vanaf maandagavond 12 september
 
Bouwstraat in Utrecht
Zeven maandagavonden verdiepen we ons in de taal van onze dromen. Na de cursus heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan open droomcirkel avonden om je verder te blijven verdiepen in de betekenis van je dromen. Geef je snel op als je zeker wilt zijn van een plekje.
lees meer

Je dromen bereiden je levensweg droomcirkels
Zaterdag 22 oktober
in Utrecht
Graag breng ik deze bijzondere dag onder je aandacht.
Een eenmalige samenwerking met Karen Wassink en Betty Pannevis.
‘s Ochtends staat in het teken van het vangen van jouw (wens)droom. 's Middag loop je het labyrint. Het labyrint is een metafoor van de weg naar binnen, naar de essentie. Jouw droom is het ijkpunt.

lees meer

trapIndividueel traject
Een persoonlijk traject dat je begeleid naar het (her)vinden van bezieling in je leven, en het
 benutten  van jouw mogelijkheden om deze tot uitdrukking te brengen. Verlangen en innerlijke  kracht vor men een samenspel: waar gaat je hart naar uit, en wat heb je in huis om daar te komen?
Met vriendelijke blik onderzoek je ook de tegenkrachten die je op de weg tegenkomt. Leidraad is de Latifa, een oude meditatieve oefening die een weg van zingeving aangeeft.
lees meer
 
 Reading Masterclasses
In Utrecht
Ook in het najaar bieden we vier reading masterclasses aan. Dagen die je helpen je readerschap te verdiepen. De thema's in het najaar zijn: Het Akashaveld, vorige levens en contracten en twee dagen over vrouwelijke en mannelijke energie.
lees meer

de Levenskunstbeurs
Zaterdag 27 en zondag 28 augustus
landgoed de Horst in Driebergen
Op zaterdag de 27ste geef ik tussen vier en vijf uur een interactieve lezing met als titel: ‘Je dromen bereiden je levensweg’. Je bent van harte welkom. Ik sta beide dagen overigens ook met een stand op deze beurs, ik vind het leuk je te ontmoeten.
lees meer

Met plezier attendeer ik je ook op enkele zaadjes van andere mooie mensen:

De Haptonomische aanrakinglogo_han
Een cursus voor mensen die (professioneel) masseren
Zondag 2 en 23 oktober en 13 november
In Amsterd
am
Begeleiding: Hanneke Oey

Deze cursus is in eerste instantie bedoeld als een kennismaking met de haptonomie en haar principes. Voor jezelf, en om het naar wens toe te kunnen passen in je praktijk. 
lees meer

Familie Opstellingen
Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober
in Den Haag
Begeleiding: Elly Meyles en Eric Bol
Familieopstellingen maken de onbewuste patronen duidelijk die door de generaties heen worden overgedragen.
Ordening, erkenning en respect kunnen inzicht en heling brengen, en kunnen zorgen dat liefde weer kan gaan stromen.
Elly:"Hoewel ik dit werk, samen met Eric, al jaren doe is elke workshop opnieuw een ontroerende reis, waarin er tal van dierbare momenten uit familie geschiedenissen zichtbaar worden.
Elke keer is het ook verwarmend om te zien hoe we, als groep met en voor elkaar helende momenten kunnen creëren."
lees meer

Met veel dank aan Bart Jan, die altijd met raad en daad klaar staat bij het maken van de nieuwsbrieven, en de kunst verstaat van het maken van mooie websites.
klik hier voor zijn website.
 

Een Hartegroet,

Anna Drenth

 

Jouw gegevens:


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bartHoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook