Home
droomgroep
Onderwerp: droomgroep
Verzenddatum: 2011-02-20 18:38:05
Mail nr #: 2
Inhoud:

banner_nieuwsbrief3

 

datum: 19 februari 2011

 

Hallo [FIRSTNAME],

Als je je dromen kent, ken je jezelf

dromen

Dromen zijn een bron van wijsheid, healing en innerlijke leiding. Het werken met dromen brengt je dicht bij jezelf, helpt je wezenlijke keuzes te maken en geeft je een prachtig beeld van waar je in je leven staat en waar je naar toe wilt.               

  
 
 
in de buik van de Boeing
Ik zit in een vliegtuig. Van binnen zijn er niet de gebruikelijke rijen stoelen, maar het is ingericht als een gezellige huiskamer met zitjes. Er is veel loopruimte. Buiten is het donker. We hebben een tussenlanding gemaakt in een groot bos, en er is nu overleg gaande over wanneer en hoe we weer opstijgen. Ik vraag me af hoe we hier tussen al die bomen met zo'n enorme Boeing op kunnen stijgen. Er wordt besloten om hiervoor de autoweg, die tussen de bomen doorloopt te gebruiken. Ik ben bang dat dat niet gaat lukken en we neer zullen storten. Dan zie ik dat er op een van de stoelen een kat ligt te spinnen. Hij is totaal op z'n gemak. Ik wordt er rustig van...
 
Deze droom had ik een aantal dagen nadat ik uit een 5-daagse stilte retraite weer thuis was. Het gewone leven vroeg mijn volle aandacht, en ik was bang dat ik de innerlijke rust en ruimte waarmee ik thuis was gekomen snel kwijt zou raken.
Bij het wakker worden zag ik direct de overeenkomst tussen de buik van het vliegtuig en mijn eigen buikcentrum. Tijdens de retraite richtten we onze aandacht op onze buik. De angst die ik in de droom voelde was ook dezelfde als de angst die ik de afgelopen dagen had gevoeld.
Toen ik aandacht gaf aan de kat in de droom moest ik lachen. De meditatie die we deden tijdens de retraite was de Kath meditatie. De Kath is een plek in in ons buikcentrum. Ik besloot op dat moment om elke ochtend een half uur de Kath meditatie te doen. Ruime een maand heb ik dit nu gedaan, en het helpt me enorm om mijn innerlijke rust en ruimte te bewaren.
 
Het Droomwerk heeft me helemaal te pakken. Sinds ik in november een weekend in Borne gaf en in januari met een groepje van start ging in Utrecht, is de droomactiviteit in mij enorm toegenomen. Wat een rijkdom om te kunnen putten uit zo'n directe bron van kennis en wijsheid!
I
k vind het ook heerlijk om mijn ervaring met, en kennis over het dromen te delen. Komende tijd staan er daarom twee Droomcirkels op het programma:  
13 April start een cursus van 7 woensdagavonden in Utrecht.
 
In het weekend van 13 t/m 15 mei een Droomcirkel in Borne (O).
 
Ik wens je goede Dromen!

                                                                                             lees meer 

 gegevens:

 


Praktijk Innerlijke Coach, Anna Drenth, telefoon: 0651 - 511 386, Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bartHoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook