Home
winternieuwsbrief
Onderwerp: winternieuwsbrief
Verzenddatum: 2010-12-28 19:26:55
Mail nr #: 1
Inhoud:banner_nieuwsbrief3


datum: 28 december 2010 

Hallo [FIRSTNAME],

Innerlijke groei is Licht brengen daar waar het donker is. 

 In deze Nieuwsbrief vind je een overzicht van trainingen en workshops van Innerlijke Coach, soms in samenwerking met anderen, die je kunnen ondersteunen in dit proces naar bewustzijn en wezenlijke verandering.

Overzicht van alle activiteiten op een rijtje

winter_21Terugkeer van het Licht

Het is 21 december als ik me zet aan het schrijven van deze nieuwsbrieft. De afgelopen dagen waren donkerste dagen van het jaar, zoals het laatste uur voor zonsopkomst het donkerst uur van de dag is. Vanaf deze dag zal het licht weer langzaam toenemen. Vannacht keek ik naar buiten en ik werd betoverd door het stralende maanlicht dat onze totaal witte tuin bescheen! Ik was me gewaar van de belofte die de terugkeer van het licht inhoudt: hoe donker het ook is buiten ons of in ons  innerlijk leven, de kiem van het licht is altijd aanwezig. 
Dit is een mooi moment om terug te kijken in het jaar en te zien welke bewegingen hebben plaatsgevonden, en van daaruit ook de vizier te richten op de tijd die komen gaat.
In mijn werk is er flink wat beweging geweest, te beginnen met de verhuizing naar mijn nieuwe praktijkruimte in april. Een prachtige plek waar ik me vanaf het begin helemaal thuis voel.

 
Bezinnen en Genietendansende_derwishes_

Een lang gekoesterd verlangen om bezinning meer plek te geven in mijn werk, kreeg vorm in de eerste retraite naar Cappadocië in Turkije. Deze retraites begeleid ik samen met vriendin en collega Carolien Geurtsen. Van 3 april t/m 8 april gaan we opnieuw naar deze prachtige streek in Turkije voor een meditatieweek.

Vooraankondiging:
In juni zal ik, samen met Hanneke Oey een zomerweek geven met de titel de Parelduiker. Een midweek op een mooie plek in Nederland, waarin je op zoek gaat naar die parel in jezelf die aan het licht wil komen. Binnenkort volgt meer informatie over deze week op mijn website.
 
 
Nieuwetijdse Rituelen
Nieuw zijn ook de rituelen die ik dit jaar begeleidde, met als hoogtepunt het herdenkingsritueel ‘Ritme van de Rouw’ dat plaatshad in de Geertekerk in Utrecht.  Dit herdenkingsritueel voor mensen die een dierbare hebben verloren is de neerslag van een liefdevolle samenwerking met Hanneke Oey, mijn levenspartner en met Alting & partners, een bevlogen uitvaartonderneming, die zichzelf ten doel stelt om ‘de dood weer in het leven te brengen.’ In 2011 zullen Hanneke en ik dit ritueel ook elders in Nederland aanbieden, en volgend jaar november keert het weer terug in de Geertekerk. Als je op de hoogte wilt blijven wanneer en waar dit ritueel zal plaatsvinden, laat mij dit dan weten: info@innerlijkecoach.nl
Ook voor persoonlijke rituelen zoals bijv. de inwijding van een nieuw huis, de geboorte van een kind, loslaten van een baan, een huwelijk of afscheid van een dierbaar persoon kun je mij vragen. 
                                                                                                             lees meer
 
Als je je dromen kent, ken je jezelf
Dromen zijn een bron van wijsheid, healing en innerlijke leiding. Het werken metdromen
dromen brengt je dicht bij jezelf, helpt je wezenlijke keuzes te maken en geeft je een prachtig beeld van waar je in je leven staat en waar je naar toe wilt. Komende half jaar staan er twee Droomcirkels op het programma.
25 Januari start een cursus van 7 dinsdag-avonden in Utrecht, en in Borne (O) geef ik een Droomcirkel weekend van 13 t/m 15 mei.
                                                                                                             lees meer
 
Verandering spelenderwijs
Nieuw is de een-daagse workshop 'Het spel der Veranderingen' op zondag 6 maart. Deze dag geeft je de mogelijkheid inzicht te krijgen in een vraag die je bezig houdt, en hoe je hierin verandering kunt brengen. We maken hierbij o.a. gebruik van het Transformatiespel.
Het Transformatiespel is een bordspel waarin het niet gaat om winnen of verliezen, maar om inzicht in jezelf te vergroten, en hoe je de inzichten kunt omzetten in wezenlijke verandering in je leven.  
voor prijs en plaats: zie activiteiten kalender
                                                                                                            
Individueel Traject
'Als je werkelijk iets wilt spant het hele universum samen om ervoor te zorgen dat je je doel bereikt.' (Paulo Coelho)
Sommige mensen gedijen goed in een groep, anderen komen meer tot hun recht als ze een individuele weg gaan. Dit afgelopen jaar kreeg ik een aantal keer het verzoek om het traject van de Innerlijke Coach op inviduele basis te kunnen doen. Inmiddels volgen verschillende mensen deze inspirerende reis op weg naar autonomie. Dit traject duurt een half jaar, waarin je handen en voeten geeft aan een harts verlangen dat in je leeft.
                                                                                                             lees meer
Reading Masterclasses
Het eerste half jaar zijn er voor afgestudeerde readers 4 Masterclasses, elk van een dag. Deze dagen helpen je je deskundigheid te vergroten en je inzicht te verdiepen in belangrijke en boeiende thema's.
Voor data en plaats zie: activiteiten kalender
Ik hoop van harte je ergens dit komende half jaar weer te gaan ontmoeten!
Ik wens je een liefdevolle en bruisende start van 2011 en hoop je van harte weer te ontmoeten! 

Jouw gegevens:


Praktijk Innerlijke Coach, telefoon: 0651 - 511 386, bezoekadres: Bouwstraat 45 L, 3572 SP UTRECHT

ik ben bartHoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook